Projecten

februari 2020 – heden

Kozy Space

Ontwikkeling van demontabele werkunits van gebruikte raamkozijnen. Voor binnen en buiten. Remontabel, hergebruik, circulair, waarde gedreven, inclusief, biobased en een aanvulling op biodiversiteit.  

februari 2020 – heden

Concepten

Q1 2020

Distributed local storage

CONCEPT

Een concept met een complete keten van Leverancier – Hub – Horeca – Afval hub – Nieuwe producten 

Q1 2020
Q4 2019

Biobased Isolatiekrat

CONCEPT

Ontwerp van temperatuur gecontroleerde bakken op basis van Mycelium. Een biobased materiaal met een goede isolatiefunctie. Als vervanger voor polypropyleen (EPP). 

Q4 2019
2018

MINI KLUSAFVAL VERWERKER

CONCEPT

Lokaal overgebleven klusmateriaal en afval verzamelen, sorteren, verkopen en afleveren met cargo bikes en elektrische voertuigen. Door deze lokale grondstoffenwinning, besparen we op vervoer en gebruik van nieuwe grondstoffen van ver weg.

2018
2014

Live Your Own Fashion

CONCEPT

Maak je eigen kleding, makkelijk & eenvoudig met of zonder professionele begeleiding. Mix & Match een plek waar oud, nieuw, ambachten, verschillende stijlen, verschillende stromingen en nieuwe technieken (3D printers, laser, etc) samen komen. Ruimte voor workshops, zelf maken en ontwerpen, meteen showen op een catwalk etc.

2014
2004

Restmaterialen en Biobased Bouwmarkt 

In dit Jaar ontstond mijn droombeeld van een bouwmarkt waar netjes gesorteerd restmateriaal en biobased bouw materiaal wordt verkocht. Aangevuld met een werkplaats, café en workshops. 

2004